ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

6 квітня 2017 року в Каразінському університеті було визначено переможців конкурсу на кращий художній переклад, що проводився з ініціативи кафедри теорії та практики перекладу англійської мови. Загалом було подано понад 100 робіт від школярів й студентів вищих навчальних закладів України.

Вітаємо з перемогою Шевченко Діану, студентку 326 групи спеціальності «Переклад», яка посіла

ІІІ місце у номінації «Поезія»!

6-7 квітня 2017 року в Херсонському державному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Романо-германські мови і літератури». Студентки магістратури (706/а група) Савчук Анастасія та Тригуб Крістіна гідно представили факультет іноземної філології Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського.

За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу та захисту студентських наукових робіт, Тригуб Крістіна нагороджена дипломом за сумлінний аналіз матеріалу дослідження «Лінгвістичний аспект утворення експресивності в англомовному художньому тексті та кіно засобами стилістичних маркувань (на матеріалі роману Т. К. Бойла «Дорога на Велвілл»)». Дипломом за актуальність та сучасний практичний матеріал з теми «Трансформація художнього тексту в кінотекст на матеріалі роману Дж. С. Фоера «Надзвичайно голосно та неймовірно близько» нагорождена Савчук Анастасія.

Науковий керівник – доктор філософії в галузі освіти, доцент кафедри англійської мови та літератури Мироненко Тетяна Платонівна.

Бажаємо подальших перемог та нових наукових здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *