Прикладники на дозвіллі

Що може бути кращим за культурний відпочинок? Лише культурний відпочинок разом із одногрупниками. Ми, студенти 156-ї групи, спеціальності «Прикладна лінгвістика», полюбляємо проводити вечори так, тож 11 квітня із задоволенням відвідали Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії. Ми – постійні гості цього закладу, тож не мали жодних сумнівів щодо перфоменсу.

“Чайка” – дуже відома п’єса Антона Павловича Чехова. Талановиті актори та сценаристи Миколаївського академічного театру зобразили цікаву, захоплюючу і неймовірну картину. Описуючи побачену виставу, не можна не згадати про чудовий музичний супровід. Із перших хвилин спектакль заполонив увагу кожного глядача в залі атмосферною, спокійною музикою, яка допомогла розслабитись після насиченого дня і просто насолоджуватись приємною виставою. Динамічний сюжет, що викликав щирий сміх, бурхливі оплески і навіть сльзи, не залишив байдужим жодного.

Такий відпочинок по праву можна вважати найкращим, адже він допомогає не тільки віпочити, але і поповнити власну скарбницю літературних вражень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *