Актуальна інформація для вступників 2022

ШАНОВНІ ВСТУПНИКИ!

На базі Миколаївського національного  університету імені В.О. Сухомлинського створено консультаційний центр.

Звертаємо вашу увагу на те, що кваліфіковану допомогу у вирішенні проблем, які можуть виникнути в процесі створення електронного кабінету та подачі електронних заяв можна отримати в каб. № 01.130 або за телефоном 096-951-80-52.

Фахівець консультаційного центру: Парфєнтьєва Ірина Петрівна.

Абітурієнти, які не встигли зареєструватися на основну та додаткову сесії НМТ, мають змогу зробити це в період з 12 до 15 серпня 2022 року.

Алгоритм дій:

– створити реєстраційну картку, бланк якої автоматично формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО;

– сформувати комплект документів:

• оформлена реєстраційна картка;

• копія паспорта;

• копія документа про повну загальну середню освіту;

• за потреби медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о;

– надіслати комплект документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Вступники, які не мають змоги скористатися засобами поштового зв’язку, можуть надіслати документи на електронну адресу відповідного регіонального центру, що вказана в реєстраційному повідомленні.

   Деталі за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/vstup-2022-z-12-do-15-serpnya-vidkrito-reyestraciyu-na-specialnu-sesiyu-nmt

16 серпня 2022 року починається подання заяв та документів для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра.

Прийом заяв та документів завершується:

→ 23 серпня – для осіб, які вступають на основі індивідуальної усної співбесіди;

→ 15 вересня – для осіб, які вступають на основі результатів магістерського тесту навчальної компетентності або тільки фахового іспиту в закладі освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *