Герої живуть поруч

Студенти факультету іноземної філології стали учасниками зустрічі-діалогу «Герої живуть поруч» у рамках інформаційно-комунікативного проекту «Україна – моя Батьківщина», яка проводилася в Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці. Захід був приурочений до Дня українського козацтва та Дня захисника України.
Почесними гостями зустрічі стали:
– куратор ветеранських організацій Миколаївської області, член ГО «Асоціація учасників та інвалідів АТО», директор КУ «Центр підтримки внутрішньо-переміщених осіб та учасників АТО» Віктор Мойсеєв;
– куратор волонтерського пункту «Автовокзал. Миколаївський пост» Денис Барашківський;
– спеціаліст Південного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Павло Саєнко.
Майбутні лінгвісти почули про долю майора Сергія Кривоносова, начальника штабу 2-го батальйону 79-ї аеромобільної бригади, що був нагороджений званням «Герой України» та орденом «Золота зірка». Гостям зустрічі продемонстровано відео- та фотоматеріали про меморіальні комплекси, встановлені в м. Миколаєві героям, загиблим в АТО. Крім того, студенти мали змогу ознайомитися з виставкою книг фонду бібліотеки «Від подвигу століть до сьогодення».
Жоден із нас не повинен забувати героїчні вчинки українців, які захищають незалежність України, та самовідданість волонтерів, котрі допомагають воїнам виборювати наше право бути вільними!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *