Частіше діліться добром

Студенти МНУ імені В. О. Сухомлинського на День Святого Миколая зробили подарунок для діток з ДЦП.

Всі діти потребують тепла і турботи, тим більше якщо їм потрібна щоденна допомога через проблеми зі здоров’ям. Саме так подумали студенти і викладачі спеціальності «Прикладна лінгвістика» МНУ імені В. О. Сухомлинського, вирішивши зробити приємний подарунок для діточок на День Святого Миколая, повідомляє кореспондент «СВІДОК.info».

Побачивши пост волонтера Ліни Бойків про збір теплих речей для дітей Степівського будинку-інтернату, студенти вирішили відгукнутися та допомогти.

«Тому що це ті діти, які щодня долають біль і страждання. Нам потрібно навчитися співчувати і вірити в хороше, чого сьогодні так не вистачає.» – зазначає доцент кафедри «Прикладної лінгвістики» Юлія Бабій.

В результаті всього за кілька днів студентами та викладачами було зібрано понад 15 пакетів різних необхідних для дітей речей, серед яких були одяг, канцтовари, солодощі та інші приємні дрібниці.

Ліна Бойків, волонтер, подякувала всім, хто взяв участь у зборі одягу для дітей. Вона зазначила, що нам всім є чому повчитися у них:

«Благодарю ВСЕХ, кто прикоснулся к прекрасному делу. Люди, не забывайте, кто вы есть: любите, сочувствуйте и просто делайте что-то хорошее. Посмотрите на лица этих детей: многие из них не могут говорить, ходить, но они счастливые, радуются каждой мелочи, каждому новому человеку, вошедшему в их дом. Нам у них надо многому учиться. Давайте вместе «размножать» добро», – говорить вона.

Вихователі будинку-інтернату були приємно здивовані кількістю допомоги, висловивши величезну подяку небайдужим людям. Але найголовніше – діти залишилися дуже задоволені подарунками, вони не переставали посміхатися і обіймати своїх «Святих Миколаїв».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *