Квест «Філологія – королева наук» для абітурієнтів

На  філологічному факультеті МНУ імені В.О.Сухомлинського  триває проведення заходів іміджевого характеру з метою залучення майбутніх абітурієнтів. 

Більшість освічених людей володіють, окрім рідної, однією іноземною мовою, проте здійснювати міжмовну комунікацію на професійному рівні може лише філолог-перекладач, оскільки налагоджується міжкультурна взаємодія носіїв різних мов.

Філологія  це комплексна гуманітарна наука, що досліджує культурні надбання. 7 грудня 2021 року викладачами кафедри загальної та прикладної лінгвістики Дем΄яненко О.Є., Майбородою Р.В., Айзіковою Л.В., Пустовойченко Д.В. було проведено квест «Філологія – королева наук».

Мета квесту полягала в підвищенні інтересу майбутніх абітурієнтів до іноземної мови; розширення та поглиблення мовознавчих знань; створення сприятливих умов виявлення знань і умінь учасників нестандартної ігрової ситуації. У квесті взяли участь 3 команди з числа школярів, які показали глибокі знання у галузі філології, захоплено та з інтересом брали участь у квесті. Впродовж квесту відбувалося жваве спілкування, яке було достатньо динамічним та викликало інтерес аудиторії. 

За допомогою  навчально-пізнавальної гри з виконанням завдань  викладачі поставили за мету розширити світогляд абітурієнтів; розвинути мовлення, мислення  при виконанні завдань, показати престижність і перспективність професії філолога-перекладача.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *