VIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у Європейський простір»

15-16 квітня 2022 року філологічний факультет МНУ імені В.О. Сухомлинського об‘єднав учасників VIII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у європейський простір». Мета проведення конференції – обмін досвідом та результатами наукових досліджень із актуальних проблем дослідження германських мов та літератур, перекладу, сучасних методів викладання й вивчення іноземних мов, загальних та прикладних аспектів сучасного мовознавства, методики викладання мови і літератури.

Під час секційних засідань презентовано доповіді науковців, які представлено у наукових виданнях країн ЄС (Латвія, Польща) та збірник наукових праць студентів за матеріалами конференції, результати якої можуть стати підґрунтям для нових наукових досліджень. Організатори конференції висловлюють подяку усім учасникам наукового заходу та сподіваються на подальшу наукову співпрацю.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *