Онлайн-захід «Україна. Наш дух не зламати»

21 квітня 2022 року викладачами кафедри іноземних мов Р.В. Майбородою, О.Є. Дем΄яненко, Д.В. Пустовойченко, Л.В. Айзіковою спільно з представниками студентської ради університету А. Єрмак, І. Хворостянюк та багатьма студентами-представниками всіх факультетів Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського було проведено онлайн-захід  «Україна. Наш дух не зламати, свободу не вбити» у форматі Zoom-конференції.

Учасники заходу поділилися своїми розповідями, думками і переживаннями щодо сьогоднішніх подій та розповіли про героїчні вчинки українських воїнів, волонтерів і звичайних людей, серед яких і викладачі та студенти нашого університету. Рефреном заходу звучали слова В. Симоненка «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».

Зустріч провели з метою донесення об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист життя, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави. Під час буремних подій українці відстоюють свою честь, гідність, право на свободу та вибір європейського шляху для нашої країни. Віримо в мир і перемогу! Все буде Україна!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *