КРУГЛИЙ СТІЛ «АНГЛІЙСЬКА МОВА ДЛЯ ЖИТТЯ ТА КАР’ЄРИ»

22 лютого 2022 року викладачі кафедри іноземних мов О.Є. Дем’яненко, Л.В. Айзікова, Р.В. Майборода, Д.В. Пустовойченко організували онлайн зустріч у форматі круглого столу з учнями старших класів шкіл міста Миколаєва, присвячену обговоренню ролі іноземних мов, і, зокрема, англійської, у реалізації особистісних, академічних та професійних цілей сучасної молодої людини.

Дівчата та юнаки розповіли про те, як вони уявляють успішну кар’єру і наскільки важливе володіння англійською мовою для ефективної фахової діяльності. Викладачі, у свою чергу, запропонували учасникам невимушено попрактикуватися у використанні англійської, розмірковуючи щодо найбільш незвичних професій. Крім того, майбутні абітурієнти ознайомилися з інтерактивними ресурсами, які можна використовувати для самостійного вивчення англійської мови та підготовки до вступу в університет.

Організатори заходу щиро сподіваються, що участь у заході допоможе майбутнім вступникам правильно обрати академічний шлях до обраної професії й ефективно підготуватися до досягнення поставлених цілей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *