Зустріч студентів-філологів з письменницею Наталією Довгопол

1 грудня 2022 року студенти-філологи долучилися до онлайн-зустрічі «ЛітСвіт: про літературу і не тільки…» з письменницею, авторкою романів «Шпигунки з притулку „Артеміда“», «Прокляте небо», «Мандрівний цирк сріблястої пані» та інших, лауреаткою ІІ премії Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова 2019», володаркою відзнаки конкурсу «Еспресо. Вибір читачів» у номінації «Найкраща підліткова книга 2020 року» та премії імені Миколи Гоголя (2022) Наталією Довгопол.
Пані Наталія поділилася зі слухачами секретами натхнення у своїй творчості, розповіла про неприйнятні для неї теми в літературі, про періоди творчої кризи… та ще багато чого цікавого.
І вже став доброю традицією наших зустрічей приємний бонус від автора – за найцікавіше запитання наша студентка Єрмак Анастасія отримала в подарунок новий роман «Знайти країну амазонок».
Кафедра української мови і літератури Миколаївського національного університету імені В. Сухомлинського щиро дякує Наталії Довгопол та організаторам, Анні Трокай, за цю зустріч!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *