«АБІТУРІЄНТ -2023»

11 березня 2023 року викладачі кафедри германської філологіїї філологічного факультету МНУ імені В.О. Сухомлинського провели онлайн зустріч «Абітурієнт -2023». Кафедра германської філології здійснює підготовку майбутніх фахівців за спеціальностями: Середня освіта (Мова і література (англійська)), Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша -англійська).

У програмі заходу було: ознайомлення з особливостями вступної компанії 2023 року, презентація спеціальності Середня освіта. Мова і література (англійська), проходження міжпредметного тесту з англійської мови. К.п.н., старший викладач кафедри германської філології Шевченко І.В. повідомила про загальні правила вступної компанії 2023 року і вимоги до написання міжпредметного тесту з англійської мови. Завідувачка кафедрою германської філології к.п.н., доцент Мироненко Т.П. виступила з вітальним словом і розказала про участь кафедри германської філології у міжнародних грантах і програмах, співпрацю з провідними закордонними закладами вищої освіти. К.п.н., доцент Добровольська Л.С. і к.п.н., ст.викладач Щербакова О.Л. поділилися власним досвідом участі у проєкті Еrasmus+, повідомили про власні стажування за кордоном, розробку нових навчальних курсів у рамках проєкту, зокрема з “Предметно-мовного інтегрованого навчання”. К.ф.н., ст. викладач Баркарь У.Я. розповіла про спеціальність Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська, і запросила майбутніх абітурієнтів на захід-презентацію спеціальності, що відбудеться 25 березня о 10.00.
Після пояснення і обговорення прикладів лексико-граматичних завдань, що передбачаються міжпредеметним тестом з англійської мови, майбутні абітурієнти пройшли пробний тест з англійської мови. Після виконання тесту старшокласники ставили запитання, викладачі пояснювали типові помилки і надавали поради. У заході взяли участь к.п.н, доцент Мироненко Т.П., к.п.н., доцент Добровольська Л.С., к.п.н., доцент Філіпп’єва Т.І., к.п.н., доцент Щербакова О.Л., к.п.н., ст. викладач Шевченко І.В., викладач Нікіфорчук С.С. Дякуємо всім за участь у заході. Бажаємо всім здоров’я і завжди мирного неба над головою. До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *