Нові міжнародні зв`язки

Сьомого вересня 2023 року відбулася он-лайн зустріч між зав. кафедри германської філології Тетяною Мироненко, доцента кафедри Лесею Добровольською та Девідом Маршем. Девід Марш – всесвітньо відомий експерт з освітніх інновацій, стратегії та практики, має досвід роботи у більш ніж 40 країнах світу, є автором більше ніж 150 публікацій, виступив з понад 120 запрошеними доповідями на міжнародних конференціях. Отримав 5 наукових ступенів у Великій Британії, Фінляндії, Іспанії та має багаторічний досвід роботи в країнах Європейському Союзу.

Відігравши важливу роль у розробці процесів трансформації мовного навчання, він став одним із ініціаторів предметно-мовного інтегрованого навчання (CLIL) під егідою Європейської Комісії, а зараз працює над розробкою, пілотуванням та аналізом впровадження моделей CLIL у всьому світі.

    Результатом зустрічі є започаткування низки методичних семінарів для викладачів МНУ та вчителів англійської мови в Миколаєві та Миколаївській області, які спрямовані на модернізацію системи викладання англійської мови та освіти в цілому. Наступна зустріч запланована на жовтень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *