Зустріч викладачів та студентів з сучасною письменницею, лауреаткою Міжнародної німецько-української премії імені Олеся Гончара, Оленою Півненко

30 жовтня 2023 року відбулась віртуальна зустріч миколаївців з сучасною молодою письменницею, лауреаткою Міжнародної німецько-української премії імені Олеся Гончара, Оленою Півненко. Зустріч організовано співробітниками Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки у межах циклу «ЛітСвіт: про літературу і не тільки…».
До заходу долучилися студенти І-V-го курсів філологічного факультету МНУ ім. В.О. Сухомлинського, учні Миколаївської загальноосвітньої школи-інтернату №4, працівники обласних бібліотек.
Кожен учасник мав можливість поставити запитання пані Олені, дізнатись більше про творчість молодої авторки, яка популяризує жанр фентезі, привідкрити таємниці її творчої майстерні, ознайомитись із книгами, що її надихають. За найцікавіше питання на учасників онлайн-зустрічі чекав приємний подарунок: перший роман з фентезійного циклу «Єлень» – «Пряжа долі» з автографом.

Вітаємо переможця, студента 216 групи, Володимира Рижика!

Кафедра української мови і літератури Миколаївського національного університету ім. В. О. Сухомлинського щиро дякує Олені Півненко та організаторам, Анні Трокай, за цю зустріч!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *