Використання інноваційних технологій у практичній підготовці магістрів

16 березня завершилася виробнича практика у профільній школі для студентів 5 курсу спеціальності Середня освіта. Англійська мова і література. Як і в минулому семестрі магістранти мали можливість повернутися до вже знайомих закладів освіти, а саме Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій та Миколаївського ліцею №8. За сприянням методистів від баз практик, вчителів англійської мови Черно Тетяни, Загорулько Ганни та Тараненко Лариси практиканти мали змогу відвідувати онлайн уроки вчителя-предметника, спілкуватися з учнями, проводити уроки за календарним плануванням та виховні заходи. Під час практики студенти опанували різні форми та прийоми роботи, покращили навички працювати в онлайн форматі та збагатили свої знання, виконуючу методичну підготовку до уроків (розробляли завдання та тести для перевірки самостійної роботи учнів, шукали відповідний дидактичний матеріал, робили цікаві презентації).
Завдяки методичній допомозі вчителів та дистанційній формі навчання, студенти мали можливість проявити себе як викладачі, що вдало використовують сучасні технології, інноваційні підходи, доцільні методи і технології інтегрованого навчання та інтерактивні освітні платформи (Wordwall, Quizlet, Kahoot, Pinterest та Padlet) і враховують інформаційно-комунікативний простір.
4 березня в рамках виробничої практики студенти 5 курсу організували та провели такі виховні заходи як “British cuisine”, “Street food”, “Welcome to Great Britain” для студентів Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій та для учнів Миколаївського ліцею №8.
Одже вітаємо магістрантів з успішним завершенням практичної підготовки та висловлюємо ширу подяку директорові Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій Олійнику Анатолію Івановичу, директорки Миколаївського ліцею Борисовець Оксані Вікторівні та вчителям англійської мови від баз практик Тараненко Ларисі, Черно Тетяні та Загорулько Ганні за надану можливість проходити виробничу практику в стінах закладу, методичну та практичну допомогу. Будемо раді повернутися до вас у майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *