Звітна конференція з навчально-педагогічної практики з англійської мови

19 березня відбулася звітна онлайн конференція з навчально-педагогічної практики у школі з основної мови у студентів 4 курсу спеціальності Середня освіта (Англійська мова та література). Протягом 6 тижнів практиканти мали можливість організовувати та проводити онлайн-заняття як повноцінні сучасні викладачі. Вчительський колектив та учні Миколаївської гімназії №4 ім. Молчанова Б.І., Миколаївського ліцею №55 та Миколаївського ліцею «Академія дитячої творчості» люб’язно привітали студентів та надали підтримку і допомогу в подальшому виконанні практичних завдань. Методисти від бази практик Овчаренко В.М., Бобкова О.В., Левчик Н.В., Богаченко Н.М. та Кузнецова І.Д. спостерігали за роботою практикантів, давали змогу проявити всі свої професійні викладацькі здібності і якості, вдосконалювати свої теоретичні знання і практичні навички та засвідчити про свій професійний рівень у роботі з учнями середньої та старшої шкіл. Під час проходження практики студенти оволодівали навичками проведення уроків англійської мови відповідно до календарно-тематичного планування, формували плани-конспекти, створювали додаткові методичні матеріали, вдало користувалися сучасними інтерактивними освітніми платформами (Wordwall, Padlet, Learningapps, Kahoot, Lumio, Quizlet та ін.) опановували культурою спілкування з учнями різних вікових категорій, відвідувати уроки колег та організовувати виховні заходи. Дякуючи методичним рекомендаціям вчителів від баз практики студенти вивчали вікові та індивідуальні особливості учнів, розглянули основні принципи роботи закладу в умовах дистанційного навчання, використовували різноманітні форми та методи навчання, збагатили та покращили свої знання у формування змісту і характеру навчального матеріалу.
Організовуючи навчальний процес для учнів старшої та середньої шкіл, практиканти створювали виховні заходи, інформативні заняття, залікові уроки та відвідували уроки один одного, демонструючи професіоналізм та якісну академічну підготовку.
Бажаємо нашим бакалаврам успішного та результативного навчання і щиро дякуємо адміністрації та вчителям-методистам з англійської мови Миколаївської гімназії №4, Миколаївського ліцею №55 та Миколаївського ліцею «Академія дитячої творчості» за плідну співпрацю, можливість розвиватися та методичну підтримку! Працюючи разом з вами – найкраща нагода навчатися та навчати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *