Інформаційний захід для здобувачів вищої освіти «День охорони праці в Україні»

22 квітня 2024 року на філологічному факультеті 4 курсу в 446 групі на платформі Zoom був проведений інформаційний захід до Дня охорони праці. Це нове свято відзначається в Україні у кінці квітня та під девізом “Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці”.

На конференції студенти поділилися інформацією про охорону праці в нашій країні на законодавчому рівні. Підготувавши цікаві презентації, студенти представили до уваги різноманітні завдання, аналізи, визначення поняття, порушення, відповідальність, соціально-економічне значення та навчання з питань охорони праці. Здобувачі освіти поділилися власними враженнями та думками стосовно сьогоднішньої ситуації та її впливу на стан охорони праці. Провідне місце займала дискусія та демонстрація фактів на основі державних джерел та ресурсів. У кінці заходу студенти зібралися надавати зворотній зв’язок стосовно викладеного матеріалу в майстерно виконаних презентаціях. Почесне призове місце на кращу подачу фактів у 446 групі посіла Черевко Анастасія. Друге місце успішно зайняла Лука Ольга, ну а бронзу заходу заслужено отримала Николюк Тетяна. 

Завдяки проведеній інформативній конференції випускники мали нагоду дізнатися про охорону праці в нашій країні та в період воєнного стану. За словами студентів, охорона праці займає провідне місце у житті кожного українця і дотримання всіх норм та правил стосовно завдань роботодавця, роботи та працівника забезпечить доцільну працю та запобігання безробіттю. Тому що охорона праці – це запорука життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *