Участь студентів філологічного факультету у VI щорічній читацькій конференції «Нові імена в сучасній українській літературі»

18 квітня студенти 416 гр. філологічного факультету МНУ ім. В. Сухомлинського в онлайн-форматі долучилися до проведення VІ щорічної читацької конференції «Нові імена в сучасній українській літературі», організованої співробітниками Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки.
Сучасний український роман «вирізняється максимальною відкритістю, сповідальністю, емоційністю, вразливістю» (Р. Харчук). Саме цим сенсом привернули увагу слухачів доповіді Загоруйко Яни «Українське кохання в контексті історичних реалій (за романом Надії Гуменюк «Та, що ламає вітер»)» та Гаврилюк Олени «Динамічний трилер у стилі нуар – «Білий попіл» Ілларіона Павлюка».
Цікавою новинкою сучасного книговидання також поділилася доцентка кафедри української мови і літератури, Інна Родіонова, познайомивши гостей конференції з романом-фентезі Марічки Крижанівської «Танґо з духами».
Дякуємо організаторам, Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці, за надану можливість обміну думками та апробування теоретичних напрацювань учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *