Посвята філологів-першокурсників 2024

02 вересня 2024 року студентський та науково-педагогічний колективи Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова прийняли у свою дружню родину першокурсників. Із вітальним словом до здобувачів освіти звернулися Євген Трушляков, ректор НУК імені адмірала Макарова та Валерій Будак, радник ректора, декани факультетів й інститутів.
Студенти-першокурсники МНУ імені В. О. Сухомлинського переглянули відеофільм про університет й прослухали лекцію «Моя Україна – єдина та вільна: поступ крізь віки».
Шановні першокурсники! Вітаємо вас із початком захоплюючого та незабутнього етапу вашого життя! Студентські роки – це час відкриттів, зростання та самопізнання. Ви обрали шлях, який дозволить вам зануритися у безмежний світ слова, культури та мови, і попереду вас чекає багато цікавого. Бажаємо вам натхнення, наполегливості та радості від кожного відкриття. Нехай цей період стане для вас часом розвитку, незабутніх вражень і важливих досягнень. Впевнено йдіть вперед до своїх мрій, а ми завжди будемо поруч, щоб підтримати вас на цьому шляху!
Спрямуйте весь свій інтелектуальний потенціал, щоб стати затребуваними висококонкурентними фахівцями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *