ТИЖДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ

Цьогоріч факультет іноземної філології МНУ імені В.О. Сухомлинського відзначає свою 20-ту річницю від дня заснування. Так, у 1998 році згідно з наказом Міністерства освіти України та наказом ректора «Про реорганізацію структурних підрозділів університету» й був створений факультет іноземної філології.
Сьогодні факультет є одним з провідних осередків вітчизняної наукової думки. Під керівництвом досвідчених фахівців здійснюються наукові дослідження за широким спектром в різних галузях іноземної філології. На факультеті функціонують 3 науково-методичних центри, 5 наукових гуртків та творчих груп студентів.
З нагоди 20-ї річниці з Дня заснування факультету іноземної філології 26 листопада 2018 року організовано та проведено виставку-презентацію наукових досягнень викладачів факультету. Студенти та всі бажаючи ознайомились з інноваційними проектами, результатами наукових досліджень в різних галузях іноземної філології та результатами впрвадження сучасних освітніх технологій за результатами міжнародних проектів TEMPUS та Erasmus+.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *