Поети Миколаївщини – студентам із Туркменістану

25 листопада на факультеті іноземної філології Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського відбулося знайомство студентів із Туркменістану із життям та творчістю поетів Миколаївщини.

Іноземні гости дізналися багато цікавих фактів про Марка Лисянського, Еміля Январьова, В’ячеслава Качуріна, Аркадія Сурова, Дмитра Креміня та інших митців слова. Якісна мовленнєва підготовка туркменської молоді, що успішно здійснює кафедра англійської мови і літератури, дозволила не лише активно сприймати всю важливу та корисну інформацію, але й із задоволенням читати вірші російською й українською мовами.

На завершенні іноземні студенті подякували канд. філ. наук доцента Г. Ю. Садову та канд. філ. наук доцента В. В. Желязкову за організацію цікавого та плідного заходу та висловили бажання продовжити літературні зустрічі. Вони виступили з ініціативою познайомити у наступному семестрі факультет з творчістю туркменських поетів в оригіналі й перекладі слов’янськими  мовами. Чекаємо на зустріч!!!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *