Пробне ЗНО з української мови і літератури

27 березня 2021 року викладачі кафедри української мови і літератури філологічного факультету МНУ імені В.О. Сухомлинського провели онлайн пробне ЗНО з української мови і літератури для старшокласників міста Миколаєва та області. Для участі в заході зареєструвалось понад 150 учасників, 80 з яких одержали консультацію від викладачів кафедри на платформі Zoom. Майбутнім абітурієнтам запропоновано виконання завдань, які укладено на зразок тих, що містяться в тестовому зошиті для предметного ЗНО (на знання офографічних та пунктуаційних норм, із лексикології та фразеології, словотвору, морфології та синтаксису сучасної української мови; робота із текстом; на знання української літератури за чинною шкільною програмою).
Кожний учень отримав можливість не лише перевірити свої знання із представлених предметів, а й виявити «слабкі місця» своєї підготовки, поставити питання викладачам щодо зовнішнього незалежного тестування.
Модератори заходу – д. пед. н. Л.В. Рускуліс, доц. І.Г. Родіонова.
У проведенні пробного ЗНО з української мови і літератури також взяли участь доц. І.А. Корнієнко, доц. В.М. Баденкова, ст.викл. О.Д. Мхитарян, лаборант кафедри – В.М. Механцева.

Возможно, это изображение (9 человек, в том числе Лілія Рускуліс, экран и текст)Возможно, это изображение (3 человека, экран и текст)Возможно, это изображение (3 человека, экран и текст)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *