Наукові здобутки

Відповідно до наказу № 1452 Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 року 30 жовтня 2021 року відбувся Конкурс літературних, дослідницьких та мультимедійних учнівських проєктів, присвячених 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Конкурс проводився Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Волинською обласною Малою академією наук.
За підсумками конкурсу дипломом ІІІ ступеня за напрямом «Дослідницькі проєкти» в категорії «Наукова стаття» нагороджено Єрмак Анастасію, студентку ІІІ курсу спеціальності «Середня освіта (Українська мова і література)» філологічного факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського (наказ НЦ «МАНУ» від 08.11.2021 № 341).
Вітаємо Єрмак Анастасію з перемогою за представлену наукову роботу «Волинь у драматургії Лесі Українки (на матеріалі драми-феєрії «Лісова пісня»)», що була підготовлена на базі Миколаївського територіального відділення МАН під керівництвом ст. викл. О. Д. Мхитарян (літературний компонент), а також доц. І. А. Корнієнко (мовний компонент).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *