Вітаємо іноземних студентів із перемогою у літературному конкурсі!

У важкі для нашої Батьківщини часи болить не лише кожному українцю, але й усім свідомим громадянам, що додають зусиль до перемоги України.

Наразі для туркменських студентів Україна та Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського стали рідними як ніколи.  Іноземні студенти четвертого курсу філологічного факультетупід керівніцтвом доцента кафедри англійської мови і літератури Ганни Юріївни Садової взяли участь у традіцийному літературному конкурсі творів «Мова кожного народу – неповторна і – своя», заснованого Радою національних товариств Миколаївської області, не тільки проявили свою літературну творчість, розповіли про свою рідну мову, рідну мову своїх батьків, але й засвидчили повагу до культури та мови України та виру в скорішу її перемогу!

Кращі роботи іноземних студентів філологічного факультету увійшли у VIІІ випуск альманаху «Мова рідна, слово рідне». Переможцями стали  Айнабат Тойлиєва, Мієссер Еркінджанова, Сарвіноз Ахмедова та Ділфуза Худайбергенова. Вітаємо! Разом ми сила!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *