«Захищаємо своє і своїх»: до державного свята «День захисника і захисниці України»

“…Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!…”

Тарас Григорович Шевченко. Кавказ. 1845 рік.

На наших очах пишеться історія…. Ці слова як ніколи описують теперішнє становище, яке мало за початок війну в Україні. 23 лютого 2022 року, російська федерація визнала окуповані нею території незалежними регіонами, а на наступний день полетіли ракети і бомби на мирні українські міста. Оголошена війна. Сотні, навіть тисячі людей постраждали від російської агресії, більше того, страждають і зараз. Покинуті, зруйновані домівки, поламані, згублені життя, все це зараз реалії українського народу. Але, є одне, і найбільше “але” — ми тримаємось і підтримуємо тил один одного де б ми не були. Наші захисники та захисниці відчайдушно боронять нашу державу і її землі від загарбників, несучи свободу і мир жертвуючи своїм дорогоцінним життям. Саме вони тримають небо, поки ми спимо, і ми маємо бути вдячними та шанувати їх подвиги на фронті і поза ним.
14 жовтня 2022 року у свято Покрови та козацтва студенти 346 групи взяли участь у дистанційному заході , присвяченому Дню Захисників та Захисниць Вітчизни. Студенти підготували презентації – розповіді про наших українських героїв, сучасних захисників і захисниць які виборюють нашу країну на фронті і допомагають Збройним Силам України відвойовувати кожен сантиметр української землі. Кожен з них мав змогу поділитися інформацією про людину, яка приймає активну участь у сприянні перемозі та боротьбі за нашу культуру і націю. Всі вони протистоять терору і працюють заради повернення Україні мирного неба і кожному українцю свободу разом з безпекою, на яку ми заслуговуємо.
Цілий світ надає Україні свою підтримку. Він кричить про несправедливість, яка заволоділа і окупувала мирне населення, яке також мало плани, мрії та впевнений погляд у майбутнє. Для нас є важливою кожна душа, кожна особистість, яка тримається заради гарантованої перемоги і подальшого миру та відновлення звичайного щоденного людського життя. І для нас є важливим кожен полеглий герой, який віддав свою душу і пожертвував своєю особистістю для забезпечення того ж звичайного щоденного людського збереженого життя… Ми дякуємо усім, шануємо і рівняємось на тих, хто є справжнім патріотом та захисником своєї батьківщини. Сьогодні, як ніколи, нас не залякати, не зламати і не похитнути нашу впевненість. Ми об’єдналися заради єдиної цілі.
Вистоїмо — переможемо!
Черевко Анастасія, студентка 346 гр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *