ОНЛАЙН-ЗАХІД «A DIFFERENT LANGUAGE IS A DIFFERENT VISION OF LIFE»

27 лютого 2023 року викладачі кафедри германської філології Л.В. Айзікова та О.Є. Дем’яненко провели пізнавальний онлайн-захід «A different language is a different vision of life» для учнів старших класів середніх шкіл міста Миколаєва, Миколаївської області та інших регіонів України. Захід допоміг учням розширити свій світогляд і зрозуміти, що знання мов – це не лише вміння говорити іншою мовою, а й здатність поглянути на світ та навколишнє життя з іншої точки зору.

Знання іноземних мов – це важлива навичка у сучасному глобальному світі,  яка дозволяє відкрити нові можливості для професійного становлення й розвитку. Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського надає студентам унікальну можливість поринути у мовне середовище та вивчати мови на професійному рівні. Студентам пропонуються  програми навчання, які відповідають їхньому рівню знань та індивідуальним потребам. Вивчення мов у МНУ може стати чудовим стартом для успішної міжнародної кар’єри та захоплюючих подорожей по всьому світу.

Під час заходу учні змогли поспілкуватися з однолітками з інших шкіл, а також познайомитись із традиціями та культурою інших країн. Вони дізналися про те, як мова впливає на мислення та сприйняття світу, і на прикладах різних мов обговорили відмінності у світосприйнятті. Захід вийшов дуже позитивним та практично корисним. Учні отримали можливість попрактикуватися в англійській мові та дізнатися багато цікавого про інші культури. Крім того, онлайн-формат дозволив забезпечити безпеку та емоційний комфорт учасників. Впевнені, що подібні заходи не лише допомагають учням дізнаватися про щось нове, а й сприяють розвитку їхньої толерантності та поваги до інших культур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *