Практична підготовка майбутніх спеціальних педагогів

21 лютого 2023 року відбулася настановча конференція з педагогічної практики студентів 3 курсу спеціальності 016. Спеціальна освіта. Про основні завдання практики і види звітної документації розповіла доцент кафедри В.А.Кисличенко. На особливостях її організації в нинішніх умовах акцентувала увагу завідувач кафедри С.В.Карсканова. Викладачі виступили з корисними настановами і практичними порадами.  

Цей вид практики передбачає глибоке ознайомлення студентів з умовами та особливостями роботи інклюзивно-ресурсних та реабілітаційних центрів, закладів дошкільної освіти з інклюзивними формами навчання; підготовку методичних матеріалів та практичних рекомендацій для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами; напрацювання базових теоретико-практичних засад для написання курсових робіт.

Цьогоріч практика проводиться з урахуванням умов воєнного часу і можливостей змішаної форминавчання. Студенти мають можливість обирати очну, дистанційну або змішану форму проходження практики. Сподіваємось, що ці 4 тижні майбутні фахівці проведуть з користю. Бажаємо їм успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *