Виробнича практика у ЗВО – завершальний етап підготовки магістра

Виробнича практика студентів у ЗВО спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська)), є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки фахівців, і є логічним завершенням професійної підготовки студента-магістра в університеті. Практика проводилася в умовах, максимально наближених до реальних майбутньої професійної діяльності з урахуванням особливостей навчання в умовах військового стану.
Виробнича практика у ЗВО дозволила студентам-магістрам детальніше ознайомитися з системою теоретичної та практичної підготовки викладачів в університеті та спробувати себе в ролі викладача вищого навчального закладу.
Протягом 5 тижнів студенти спостерігали за індивідуальним стилем викладання досвідчених викладачів, систематизували та поглиблює знання про методику викладання навчальних дисциплін на кафедрі германської філології та вже потів самостійно проводили практичні заняття, лекції, виховний захід та кураторську годину.
У процесі практики студенти ознайомилися та спробували на практиці нові методи та прийоми роботи в студентській аудиторії, а також дізналися про можливості використання сучасних інформаційних технологій в процесі підготовки викладачів у ЗВО, новітні методики викладання англійської мови та склали інтерактивні і цікаві вправи на відпрацювання різноманітних мовленнєвих навичок за допомогою таких інтерактивних платформ, як Quizlet, AhaSlides, Kahoot, WordWall та Nearpod.
Виробнича практика студентів у ЗВО сприяє формуванню особистого стилю викладання, об’єктивній оцінці своїх можливостей, а також спонукання студентів-практикантів до подальшої активності та самостійності в набутті професійних, організаційних та пізнавальних умінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *