Виховний захід: “Здоровий спосіб життя і спорт”

Викладач кафедри германської філології Нікіфорчук Світлана Сергіївна, куратор 236 групи,провела виховний захід зі студентами 236 групи«Здоровий спосіб життя і спорт», основна мета якого розкрити саме поняття «здоровий спосіб життя» та обговорити основні елементи та звички, які є корисними для здоров’я.

Сьогодні люди, котрі дотримуються здорового способу життя, хочуть зберегти свій організмздоровим, адже його й так ослаблюють такічинники як погана екологія, забруднена вода, а також популярні тепер шкідливі звички.

Організм може бути здоровим лише тоді, коли вінрозвивається, доповнюється різними новимикорисними для здоров’я елементами, звичками і, таким чином, вдосконалюється. Тому здорового способу життя треба увесь час вчитися, треба виховувати потребу в ньому.

Отже, можна сміливо сказати, що основиздорового способу життяце регулярне і цілеспрямоване дотримання і виконання простихправил. Викладач зі студентами обговорили основні правила здорового способу життя і хто як їх дотримується (відмова від шкідливих звичок, режим сну, здорова їжа, комфортні психологічні умови і, звичайно, спорт). Студенти презентували різні види спорту, якими вони займаються або вболівають за команди.

Спорт – це ще і відмінний настрій, високий життєвий тонус і надзвичайний душевний підйом, і це прекрасна основа для прагнення до успіху, нових звершень та плідної праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *