Відкриття Міжнародної програми з вивчення англійської мови ACCESS

25 квітня 2024 року у Миколаївському національному університеті імені В.О.Сухомлинського відбулася урочиста церемонія відкриття міжнародної освітньої програми Стипендій Посольства США з Вивчення Англійської Мови за програмою Державного департаменту США “English Access Scholarship Program” (Access Program). Програма Access надає можливість студентам педагогічних спеціальностей безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру та цінності, розвинути лідерські навички, долучитися до громадських та культурних заходів місцевої громади та взяти участь в інтенсивній мовній школі влітку 2025 року. Після успішного закінчення Програми учасники отримають сертифікати від Посольства США в Україні.
Зі словами вітання до учасників Програми Access звернулися почесні гості: директорка регіональних програм з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні Джен МакАртур, помічниця з питань культури Посольства США в Україні Лілія Шило, голова ГО «УЦГІ “Світло”» Антон Плаксун, локальна координаторка у м. Миколаєві, заступниця голови правління благодійного фонду МЕТА Любов Варюхіна; а також представники МНУ імені В.О.Сухомлинського: проректор із науково-педагогічної роботи Наталія Михальченко, декан філологічного факультету Тетяна Мороз, завідувач кафедри германської філології Тетяна Мироненко. Модерували урочисте відкриття викладачки Програми Лідія Айзікова та Алла Спіченко.
Студенти, відібрані до участі у Програмі Access, представили свої креативні презентації й запросили присутніх спробувати свої сили у інтерактивній вікторині, присвяченій місту-герою Миколаєву.
Під час заключної частини урочистого заходу студенти отримали офіційні листи, що підтверджують їхню участь у Програмі “English Access Scholarship Program”.
На церемонії відкриття панувала дружня творча атмосфера, яка відповідає філософії та традиціям міжнародної освітньої програми “English Access Scholarship Program”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *