Тематичний онлайн захід «День Європи в Україні»

Європа – це континент різних культур та традицій, але, водночас, спільних цінностей. Ці цінності сприймає, а відтак і захищає Європейський Союз. Він заохочує співробітництво між європейськими кордонами, сприяє єдності при збереженні розмаїття. День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників.

З нагоди цієї події 09 травня 2024 року викладачі кафедри германської філології Л.В. Айзікова і О.Є. Дем΄яненко запросили студентів філологічного факультету на тематичний онлайн-захід. Учасники наголосили, що останні два роки Дні Європи в Україні особливі, адже ми зустрічаємо їх в умовах війни. Український народ героїчно відстоює від ворожої навали демократію, свободу, історію, культуру, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи.

Організатори заходу зазначили, що країни Європи надають безпрецедентну підтримку Україні у ці складні часи. Безперечно, володіння іноземними мовами дає можливість українцям вирішувати багато важливих питань, поширювати правду про події в Україні, координувати волонтерську підтримку та багато іншого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *