З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНИЙ ФАКУЛЬТЕТЕ!

15 грудня факультет іноземної філології відсвяткував своє 18-річчя. З нагоди Дня народження, у холі факультету найкращі студенти отримали грамоти за досягнення у навчанні, за наукову, міжнародну та активну громадську діяльність. Теплу та душевну атмосферу свята створили виступи студентів факультету. Також, усі бажаючі змогли сфотографуватися у фотозоні, яка яскраво прикрашала наше свято та дарувала святковий настрій усім гостям факультету.

Заключною частиною свята була яскрава, видовищна концертна програма у караоке-клубі Sky House, в фіналі котрої було показано відеоролик пов’язаний з історією створення та розвитку факультету іноземної філології.

Студенти та викладачі факультету іноземної філології продовжили святкування у караоке-клубі, де усіх чекала святкова програма, шоу-двійників з участю найталановитіших студентів факультету, веселі конкурси та подарунки.

Всі учасники свята отримали заряд бадьорості та гарного настрою, відчули найтепліші та добрі почуття, прилив гордості та патріотизму за факультет іноземної філології Миколаївського національного університету.

Хай факультет іноземної філології процвітає здобутками свого колективу на довгі і щасливі роки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *