НАСТАНОВЧА ЗУСТРІЧ ЗА ПРОГРАМОЮ «ВІРТУАЛЬНИЙ ВИКЛАДАЧ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ» ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ

20 вересня 2024 року відбулася настановча зустріч для учасників Міжнародної освітньої програми «Віртуальний викладач англійської мови» (Virtual English Language Educator), яка впроваджується за підтримки Регіонального відділення з питань викладання англійської мови при Посольстві США в Україні (Regional English Language Office, U.S. Embassy in Ukraine).
Під час зустрічі координатори Програми завідувач кафедри германської філології Т.П.Мироненко та викладачка кафедри Л.В.Айзікова представили студентам їхню майбутню викладачку дисципліни «Практичний курс англійської мови» Ніккі Оверкеш, фахівчиню в галузі викладання англійської мови для носіїв інших мов TESOL, викладачку глобальних філій Аризонського університету та Британського Університету. Учасники зустрічі обговорили цілі навчання, організаційні моменти, а також очікування від участі в проєкті.
Усі студенти з нетерпінням чекають початку навчання, адже це унікальна можливість отримати цінний освітній досвід, який обіцяє бути насиченим та різноманітним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *