ВІД МИКОЛАЄВА ДО ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ

Незабутнє двотижневе академічне стажування в Астонському університеті м. Бірмінгем (Велика Британія) проходило у рамках реалізації проекту Еразмус+ під керівництвом доктора філософії в галузі освіти Тетяни Мироненко, студенти магістри спеціальності «Мова і література (англійська)» Анастасія Савчук, Крістіна Тригуб Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського. Метою візиту було відвідування методичних семінарів, занять та участь у розробці навчальних матеріалів до нового модуля «Організація та проведення наукового дослідження» для студентів за ОКР «Магістр».

Представники Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського спільно з міжнародною командою викладачів – учасників проекту «Темпус» та Еразмус+ на основі впровадження змішаної форми навчання відвідували заняття таких викладачів, як координатора програми С’юзан Гартон, викладачів Астонського університету доктор Муна Морріс Адамс, доктор Нур Куртоглу-Хутон, викладач Меган Робертсон та Джон Оуен). Робота міжнародної команди була спрямована на модернізацію навчального процесу завдяки застосуванню он-лайн технологій та оновленню навчального матеріалу для студентів з використанням навчальних платформ.
Учасники стажування відвідали науковий семінар для викладачів іноземних мов університетів та студентів за темою “How arbitrary is English?”, який був організований доктором Бірмінгемського університету Бодо Вінтер.


В учасників стажування була змога прийняти участь прийняли участь у науковій конференції присвяченій одній із сучасних методик в навчанні англійської мови «Освітній підхід у рамках інтеграції фахового і мовного навчання» «Discovering Content and Language Integrated Learning (CLIL – предметно-мовне інтегроване навчання)».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *