І тур Всеукраїнської олімпіади з англійської мови для студентів 1-2 курсів немовних спеціальностей

11 грудня 2017 року кафедрою іноземних мов було проведено І тур Всеукраїнської олімпіади з англійської мови для студентів 1-2 курсів немовних спеціальностей.

Під час проведення олімпіади оцінювалися вміння та навички аудіювання, говоріння, читання та письма. Формат завдань повністю відповідав загальноєвропейським вимогам щодо тестування рівня володіння іноземною мовою. Зокрема, студентам пропонувалось прослухати автентичні діалоги носіїв мови у різних комунікативних ситуаціях. Учасники олімпіади також продемонстрували вміння спонтанного монологічного мовлення. Серед тем для обговорення учасникам конкурсу були запропоновані соціальні проблеми сучасного суспільства.

В олімпіаді взяли участь студенти біологічного, механіко-математичного факультетів, Інституту історії, політології та права, факультетів економіки, дошкільної та початкової освіти, педагогіки та психології, фізичної культури та спорту.

Визначення переможців виявилося непростим завданням, адже всі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою,  виявили волю до перемоги і зробили все можливе, щоб досягти успіху. За результатами олімпіади було розділено призові місця та урочисто нагороджено студентів-переможців.

Вітаємо переможців:

І місце – Кунічік Ігор студент 262 групи механіко-математичного факультету;

ІІ місце – Демиденко Вікторія студентка 162 групи механіко-математичного факультету; Шенклер Марія студентка 162 групи механіко-математичного факультету;

ІІІ місце – Оксентюк Олена студентка 262 групи механіко-математичного факультету;

Подяки отримали  – Єремеєва Аліна студентка 269 групи факультету економіки та Чежия Давід студент 114 групи інституту історії, політології та права.

Дякуємо всім, хто прийняв участь у мовних змаганнях.

Вітаємо переможців! Бажаємо натхнення та наполегливості у подальшому удосконаленні англійської мови!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *