СТУДЕНТ РОКУ 2018

16 листопада найдавніший осередок магічних знань МНУ імені В. О. Сухомлинського святкував День студента і уже традиційно у стінах альма-матері пройшов щорічний концерт «Студент року».
Ще з часів появи Перших Ельфів ходить легенда, що, коли навколо був лише суцільний морок і всюди панував Хаос, Богиня Світла – Сарасваті розірвала свою вервицю з білосніжних перлин і створила першу зірку на небосхилі, що стала краплиною тепла у королівстві вічного холоду, і назвала вона її Сонцем, і коли перші промінчики Сонця торкнулися її пелюсткових щік, засміялася Богиня і сміхом своїм створила мільйони-мільярди зірок з ниток, що обпивали її зап’ястки, зіткала вона казкову землю – Смарагдове Королівство!
Саме у цей світ магії та чар поринули наші студенти у запеклій боротьбі за титул «Студент року – 2018».
До нагород були представлені найкращі з кращих у своїй справі. Студенти змагалися у наступних номінаціях: громадський діяч, благодійний діяч, науковий діяч, лідер групи, міжнародний діяч, золотий голос (соліст), золотий голос (солістка), творча особистість, спортсмен року, профспілковий лідер, кращий хореограф, популярний студент та гордість університету.
Студенти факультету іноземної філології не залишилися у стороні, взявши два призових місця!
Голова Студентської ради факультету іноземної філології Олександр Дяченко був удостоєний звання – Міжнародний діяч року.
Студент 126 групи Дмитро Орєхов, не дивлячись на свій юний вік, боровся за право носити горде ім’я – Золотий голос (соліст) року і отримав почесне ІІ місце!
Саме вони стали охоронцями магічного мосту – Біфрест, єдиним форпостом між світом Світла і землями Хаосу, аби протистояти силам темряви.
Факультет іноземної філології приєднується до привітань. Ви – наше серце і душа. Ви – наша гордість і з сьогоднішнього дня носите почесне звання «Студент року 2018»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *