Діалог із Василем Сухомлинським

З нагоди сторіччя від дня народження Василя Сухомлинського 30 листопада магістранти спеціальності Середня освіта (Мова і література) освітньої програми «Російська мова і література» Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського влаштували інтерактивний флешмоб для учнів 10-11 класів Миколаївської ЗОШ № 19. Захід організували та провели доцент кафедри англійської мови і літератури Садова Гана Юріївна та вчитель вищої категоріїМиколаївської ЗОШ № 19 Фролова Ольга Миколаївна.

Видатний український педагог, вчений зі світовим ім’ям, письменник, чиї твори несуть глибокий виховний зміст. З ім’ям Василя Сухомлинського старшокласники знайомі ще із середньої школи. Розпочали флешмоб з вікторини «Факти про Сухомлинського». Учні відновили в пам’яті знання біографії та творів українського митця. Переглянули уривок з документальної стрічки про письменника.

Учні читали вірші та цитували Василя Сухомлинського. Крім того студенти провели профорієнтаційну бесіду «Серце віддаю дітям…»: розповіли школярам про новаторство Сухомлинського у педагогіці. Саме за вагомий внесок у літературу та педагогіку миколаївський національний університет гордо носить його ім’я. Студентам вдалося зацікавити старшокласників та втримати їх увагу протягом усього заходу.  Серед школярів знайшлося чимало охочих вступити до Миколаївського національного університету імені В.О Сухомлинського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *