ВИСТАВКА ІННОВАЦІЙНИХ РОЗРОБОК НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

24-26 жовтня 2017 р. відбувся Дев’ятий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та Шоста міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu».

Під час проведення науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, дискусійних панелей, воркшопів, відкритих уроків обговорювалися ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями удосконалення системи освіти України та її входження як рівноправного партнера у європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проектах, демонструвалися інноваційні розробки навчальних закладів, наукових установ і підприємств.

Предсталений від нашого університету проект “Європейський виклик:формування готовності студентів ВНЗ до кроскультурної взаємодії”(автор доктор педагогічних наук, професор кафедри перекладу Солодка А.К.) був відзначений організаторами виставки наукових розробок і нагороджений дипломом та медаллю “Інноватика в сучасній освіті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *