СТУДЕНТ РОКУ 2019: UKRAINIAN STARS

14 листопада 2019 року в актовій залі МНУ імені В.О. Сухомлинського відбулося грандіозне зіркове шоу. У цьому році викладачі та студенти на декілька годин перевтілились у ведучих відомих шоу та телевізійних програм, аби відзначити найкращих студентів.
15 номінацій, 45 номінантів, спеціальна премія від ПриватБанку, яскраві образи, феєрична програма від творчого центру «Естетика», захоплюючі виступи талановитих випускників альма-матер та гостей свята – це потрібно було бачити власними очима.
Вітаємо Наталію Романчук з перемогою у номінації “Науковець року”, Поліну Ніколенко – у номінації “Творча особистісь”, Марину Бідніченко, яка перемогла у номінації “Міжнародний діяч”. Вітаємо й наших призерів: Валерію Янкірову (номінація “Кращий тьютор”), Дмитра Орєхова (номінація “Співак року”), Зою Оганесян (номінація “Гордість університету”). Бажаємо переможцям та призерам щорічної премії “Студент року” та яскравим, талановитим і непересічним особистостям факультету іноземної філології успіхів у навчанні, творчого натхнення, нових звершень та здійснення ваших мрій!
Спеціальними преміями від ПриватБанку нагороджені студенти факультету Марія Садовська, Катерина Руденко та Дар`я Пашковська.
Шоу, драйв, креатив – усі ці слова чудово описують те, що відбувалось в актовій залі університету, а позитивні емоції створили незабутню атмосферу студентського свята.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *