Майстер-клас для абітурієнтів з використання он-лайн ресурсів для вивчення англійської мови

Для залучення майбутніх абітурієнтів, що бажають навчатися на філологічному факультеті Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського, систематично проводиться профорієнтаційна робота з учнями шкіл, ліцеїв та коледжів міста Миколаєва та Миколаївської області.

21 грудня 2022 року викладачами кафедри германської філології Д.В. Пустовойченко, О.Є. Дем’яненко було проведено  майстер-клас на платформі Zoom  для абітурієнтів з використання он-лайн ресурсів із метою вивчення англійської мови. Під час  он-лайн зустрічі було розглянуто різні прийоми роботи з використанням он-лайн ресурсів, джерел із вивчення англійської мови, проаналізовано різноманітні формати завдань. Відбувалося спілкування, яке було дуже динамічним та викликало інтерес та зацікавленість.Учасникам зустрічі також було запропоновано пройти он-лайн опитування «Роль іноземної мови сьогодні».

Майбутні абітурієнти залишились із приємними враженнями і задоволенням від жвавого спілкування та цікавих дискусій. Зустріч виявилася змістовною, насиченою та корисною, що підтвердило необхідність та своєчасність організації подібних зустрічей у дистанційному форматі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *