З Днем захисника України!

14 жовтня для України є унікальним днем, у який традиційно відзначають і християнські, і національні свята-Покрову Пресвятої Богородиці й День українського козацтва, тим самим визнаючи козацтво справжнім феноменом національної й територіальної консолідації українців. Це символізує зв‘язок поколінь й уособлює найкращі чесноти українців, саме тому з 2014 року в цей день започатковано й Свято захисника України, що вшановує патріотизм і мужність і українського народу з огляду на глибокий історичний зміст нашого славного минулого.
Окреслюючи перспективи майбутнього, ми повинні вдивлятися в наше минуле, черпати з нього те безцінне й вічне, що не дасть згубити головне. Недарма на прапорі козаків було зображення шестикутної зірки, що символізувало гармонію, досягти якої можна через виховання в українців почуття національної самоповаги на прикладах найяскравіших сторінок української історії взагалі й козацтва зокрема.
Зі святами! З Днем захисника України! З Днем українського козацтва! З Покровою Пресвятої Богородиці!

#з_днем_захисника_УкраїниНапередодні Дня захисника України щирі вітання від студентів 246 групи спеціальності "Англійська мова і література"(відеопроєкт під керівництвом доц. Щербакової О.Л.)

Опубліковано Tatyana Moroz Середа, 14 жовтня 2020 р.

#з_днем_захисника_УкраїниЗі святами! З Днем захисника України! З Днем українського козацтва! Напередодні Дня захисника України щирі вітання від студентів спеціальності «Українська мова і література»💐(Відеопроєкт під керівництвом проф. Ситченка А.Л.)

Опубліковано Tatyana Moroz Середа, 14 жовтня 2020 р.

На изображении может находиться: облако и природа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *