Он-лайн зустрічі з абітурієнтами

11 грудня 2020 р. у рамках профорієнтаційної роботи доцент кафедри англійської мови и літератури Щербакова Олена Леонідівна та студентки 2 курсу Матвієнко Софія та Мурадян Аміна (спеціальність 014.02 Мова та література (англійська, німецька)) провели зустріч зі школярами Мішково-Погорілівської санаторної школи-інтернату.
Під час зустрічі обговорювалися переваги навчання за спеціальністю «Мова та література (англійська, німецька)». Майбутніх абітурієнтів познайомили з особливостями навчання на філологічному факультеті, можливостями стажування за кордоном, сучасними методами викладання, що є особливо актуальним у контексті дистанційної освіти.
Софія Матвієнко та Аміна Мурадян розповіли учням про цікаве та насичене подіями студентське життя філологічного факультету. Школярі виявили неабияку зацікавленість та інтерес до навчання за спеціальністю 014.02 Мова та література (англійська, німецька). Діалог вийшов дуже ґрунтовний. Підсумком зустрічі було анкетування про професійне уподобання учнів.
Дякуємо адміністрації Мішково-Погорілівської санаторної школи-інтернат за співпрацю.
На изображении может находиться: 7 человек, люди сидят, стол и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, стоит, экран, стол и в помещении

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *