Наші випускники – наша гордість!

07 травня 2021 року філологічний факультет МНУ імені В.О.Сухомлинського провів профорієнтаційний захід у рамках тижня кар’єри «Наші випускники – наша гордість». Основною метою заходу було розказати абітурієнтам як випускники філологічного факультету завдяки знанням рідної і іноземної мов побудували свою успішну професійну кар’єру. На завершення старшокласникам м. Миколаєва і Миколаївської області був запропонований майстер клас «Чи готовий я до ЗНО з англійської мови?».
Випускники спеціальностей «Мова і література (англійська)», «Філологія. Переклад» розповіли, що англійська мова дала їм можливість продовжити навчання в магістратурі за кордоном, побудувати кар’єру в сучасних провідних IT компаніях. Деякі випускники повернулися у рідні міста і відкрили власні курси з англійської мови для дітей і дорослих. А деякі побудували свою професійну діяльність за кордоном.
Приємними були вітання з сонячної Італії випускниці спеціальності «Прикладна лінгвістика», яка вивчила додатково італійську мову і працює зараз у Сицилії. Знання української і англійської мов даної спеціальності надали можливість випускникам, які залишились в Україні, влаштуватись у провідні приватні компанії.
Знання української мови випускників спеціальності «Українська мова і література» дозволили їм працювати не тільки в закладах середньої і вищої освіти, а також побудувати свою кар’єру у державних і адміністративних структурах України.
Випускники всіх спеціальностей філологічного факультету МНУ імені В.О.Сухомлинського висловили щиру подяку викладацькому складу факультету за міцні знання, які вони одержали в стінах факультету, за дбайливе до них ставлення і надання всіх умов для розвитку їх професійних і особистісних якостей!
Дякуємо Вам, шановні наші випускники! Ваші успіхи – це наша гордість! Ми пишаємося Вами! Міцного вам здоров’я, наснаги і творчих успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *