Круглий стіл: «Професія моєї мрії»

06.05.2023 викладачі кафедри германської філології Майборода Р.В. та Дем’яненко О.Є. провели круглий стіл на тему: ”Професія моєї мрії” із випускниками Миколаївських шкіл. Професія – це та основна точка відліку, з якої починається все свідоме, діяльнісне життя кожної людини.  Молодь, йдучи в доросле життя,  прагне вибрати свою майбутню професію за покликанням.   Вдалий вибір професії – це запорука того, що ти будеш натхненно працювати і отримувати від своєї роботи велику задоволення.

Так, знання іноземних мов є важливою навичкою у сучасному глобальному світі,  яка дозволяє відкрити нові можливості для професійного становлення й розвитку. Філологічний факультет Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського надає студентам унікальну можливість поринути у мовне середовище та вивчати мови на професійному рівні.

Цей захід допоміг учням визначатися зі своїми інтересами, надав можливість сформувати свої уявлення про професії та обрати напрями подальшого навчання. Абітурієнти мали можливість виявити свої індивідуальні схильності, сформували вміння зіставляти власні схильності з вимогами професії, до якої мають інтерес і нахили, щоб прийняти правильне рішення про свою придатність до професійної діяльності в обраній галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *