110-річниці від дня заснування МНУ імені В.О. Сухомлинського присвячується…

13 вересня студенти-магістри 646 групи – Олена Ляхватська та Денис Петриченко, майбутні фахівці з англійської лінгвістики, під час проходження виробничої практики в ЗВО провели заняття зі студентами п’ятого курсу, присвяченого 110 річниці нашого університету – його витокам, традиціям та перспективам подальшого відновлення та розвитку.

Особливо привертає увагу студентів перспектива подальша європейська інтеграція університету і освіти в цілому – реформування вищої освіти за результати впровадження положень Болонського процесу. Було відмічено, що наш університет у вересні 2008 р. став членом Великої хартії університетів (Magna Charta), у січні 2009 р. приєднався до Європейської Асоціації науки і освіти. Зростає число публікацій викладачів і студентів у міжнародних виданнях, зокрема, що входять до науковометричної бази Scopus та Web of Science, вчені університету спільно зі студентами працюють з партнерами із Франції, Німеччини, Великої Британії, Болгарії, Узбекистану, Ірландії, Фінляндії в програмах Європейського Союзу, насамперед Еразмус+ та Горизонт-2020.

Всі студенти виявили щиру зацікавленість в навчанні в університеті, участь та залученні до міжнародних проектів та проектів з оновлення та розвитку МНУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *