Багатомовна освіта: перспективи для України

26 вересня 2023 року відбулась міжнародна онлайн конференція “Багатомовна освіта: перспективи для України” у рамках реалізації проєкту #MultiEd.
Конференцію відкрила модератор конференції, європейський координатор проекту MultiEd – к.філ.наук Олександра Головко (Тартуський університет).
Державний експерт МОН України Олександра Лактіонова представила інформацію про інституційні кроки до якісного викладання, навчання та використання англійської мови у закладах вищої освіти в України.
Національний координатор проєкту, к. філол. наук Світлана Запольских (Запорізький національний університет) представила результати імплементації проекту та розробку і впровадження стратегій багатомовної освіти у ЗВО партнерах.
Професор Ганс Вернер Хунеке (Гейдельберзький педагогічний університет) висвітлив принципи реалізації багатомовної освіти в Німеччині.
В ході конференції учасники обговорили європейський досвід імплементації багатомовної освіти та приділили увагу питанням щодо впровадження сучасник методик навчання іноземних мов на різних етапах навчання в Україні.

Вдячні спікерам та учасникам заходу.

Дізнатися більше про проєкт можна відвідавши сайт http://www.multied.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *