МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР “YOUTH EMPLOYMENT AND HUMAN RIGHTS”

19-20 вересня 2016 на факультеті іноземної філології Миколаївського національного університету ім. В. О. Сухомлинського відбувся міжнародний науково-практичний семінар «Працевлаштування молоді та права людини» (“Youth Employment and Human Rights”), реалізований завдяки підтримці Шведського Інституту та Посольства Швеції в Україні.

Ключовою метою заходу було обговорення питань працевлаштування молоді та прав людини на міжнародному та національному рівні; поглиблення знаннь учасників семінару про освіту в галузі прав людини; вивчення питання дотримання прав людини у полікультурному світі; поглиблення знаннь про те, як навчати, щоб цілі “знання про права людини” і “знання в галузі прав людини” були реалістичними цілями в системі освіти.

Міжнародний науково-практичний семінар відкрили словами привітань проректор з науково-педагогічної роботи МНУ ім. В.О.Сухомлинського, д.п.н, професор, Ситченко А.Л., декан факультету іноземної філології к.п.н, доцент Мороз Т.О., завідувач кафедри перекладу факультету іноземної філології, д.п.н, доцент кафедри іноземних мов Солодка А.К., експерт в галузі трудового права Тітова Н.В., к.п.н, доцент кафедри перекладу, випускниця Шведського Інституту Шапочка К.А.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *