Виховний захід для студентів Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій

27 грудня 2023 року в рамках виробничої практики студенти 5 курсу МНУ ім. В.О.Сухомлинського разом з викладачем кафедри германської філології Щербаковою О.Л. організували та провели виховний захід ” Різдвяні традиції в англомовних країнах ” для студентів Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій. Спочатку магістранти розповіли про рідний університет та цікаве студентське життя. Студенти згадали про Різдвяні традиції в МНУ, про чудові новорічні заходи, які вони організовували на філологічному факультеті, як всією дружньою студентською родиною святкували Різдво. Далі Трофимова Анастасія розповіла про Різдвяні традиції в США та провела вікторину на знання українських та американських Різдвяних традицій, колядок та фільмів. Анастасія розповіла про цікаві факти святкування Різдва у США та продемонструвала тематичну презентацію.
Матвієнко Софія підготувала добірку цікавих фактів про особливості святкування Різдва в Австралії, а Мальченко Марина зробила презентацію про Нову Зеландію та головні різдвяні традиції цієї країни. Мельничук Вікторія знайшла розповіла багато цікавого про Різдво в Канаді та запропонувала інтерактивну гру в Kahoot. Науменко Юлія ознайомила учнів з традиціями святкування Різдва та Нового року в Великобританії.
Колектив викладачів та студентів філологічного факультету МНУ ім. В.О.Сухомлинського вітає учнів та вчителів коледжу економіки та харчових технологій з прийдешніми святами та бажає миру та скорішої перемоги для всієї країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *