Виробнича практика з англійської мови у профільній школі

30 грудня 2023 року закінчилася виробнича практика у профільний школі студентів 5 курсу спеціальності 014 Середні освіта 014.021 Англійська мова та література. 

За сприянням адміністрації Миколаївського ліцею 8 та Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій практиканти познайомилися з структурою навчального процесу, розглянули календарне планування та ознайомилися з структурою посібників учнів профільної школи.  Студенти мали змогу протягом 3 тижнів не лише спостерігати за навчально-виховною роботою у ліцеї та коледжі та узагальнювати передовий педагогічний досвід роботи вчителя англійської мови але ж самостійно проводити онлайн уроки, розробляти завдання, дидактичний матеріал, організувати та провести виховний заходи для учнів ліцею та коледжу,  профорієнтаційний захід для 10-х класів. Під час викладання студенти активно використовували такі освітні платформи як Wordwall, Quizlet, Kahoot, Pinterest та Padlet.

Завдяки постійної підтримки адміністрації закладів,  викладачів методистів від баз практики та університету студенти змогли впоратися зі всіма завдання і  виробнича практика пройшла успішно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *