Магістерські наукові читання 2024

До Дня науки на кафедрі германської філології філологічного факультету пройшли магістерські наукові читання. У представлених доповідях студенти висвітлили актуальні проблеми і тенденції сучасної науки, та перспективи їх практичного застосування. У магістерських читаннях також прийняли участь студенти педагогічного факультету.

Під час магістерських читань молоді науковці висвітлили погляди вітчизняних і закордонних вчених та продемонстрували свої наукові розробки. На заході панувала англійська мова. Виступи молодих дослідників відбулися за тематичними напрямами спеціальностей магістратури кафедри, а саме інноваційні теоретичні та прикладні проблеми лінгвістики – новітні методики викладання англійської мови, питання сучасних тенденцій у перекладознавстві.

Кращі доповіді були представлені майбутніми перекладачами – Аліна Данілова, Єлізавета Кравчук, Олександра Тутік та викладачами англійської мови – Анастасія Трофімова, Анастасія Кондратюк, Катерина Бордюжа, Маргарита Нікіфорова.

Студенти педагогічного факультету прийняли активну участь у магістерських наукових читаннях і продемонстрували достатньо високий рівень знаннь з академічної анлійської мови: майбутні історики під час висвітлення історичних аспектів у різні цевілізаційні епохи – Олександр Богданов, Богдан Шаповалов, Іван Бурцев; з музичного мистецтва – Владислав Зозуля; майбутні вихователі та вчителі молодших класів під час представлення особливостей методичної роботи з учнями шкільного та дошкільного віку – Анна Баль, Вікторія Наконечна.
Загалом молоді науковці продемонстрували відповідні професійні компетентності – фахові знання та їх мобільність, високий якісний рівень знань англійської мови, а також готовність до виконання науково-дослідної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *