Подарунок для учасників Міжнародної програми English ACCESS Scholarship Program

Студенти Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського педагогічних спеціальностей, стипендіати Посольства США в Україні за Програмою Державного департаменту США “English Access Scholarship Program” (Access Program), отримали планшетні комп’ютери та провідні навушники з мікрофоном.
Це неоціненна допомога у покращенні навчального процесу для наших студентів, особливо у вивченні англійської мови. Ці пристрої забезпечують мобільність і доступ до навчальних матеріалів у будь-який час та будь-якій локації, навіть в умовах відключення електроенергії чи за необхідності переміщення у безпечні місця. Завдяки планшетам студенти можуть також завантажувати необхідні ресурси заздалегідь, а навушники з мікрофоном дозволять їм ефективно брати участь в онлайн-заняттях та практикувати навички спілкування, що є важливим елементом у вивченні іноземної мови. Така підтримка сприятиме безперервному та якісному навчанню, незалежно від зовнішніх обставин.
Команда Access Program у Миколаєві висловлює щиру вдячність Regional English Language Office, U.S. Embassy, Kyiv RELO Посольства США в Україні, директорці регіональних програм з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні Джен МакАртур, помічниці з питань культури Посольства США в Україні Лілії Шило Lilia Shylo, ГО “УЦГІ “Світло” та його голові Антону Плаксуну Anton Plaksun за такий цінний та доречний подарунок і турботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *